2021考研双节同庆

logo 考试资讯

咨询热线8:00-24:00 400-0999-680

首页 考试资讯考研英语 2021考研英语何凯文每日一句第一百九十九句

2021考研英语何凯文每日一句第一百九十九句

时间:2020-09-14 15:45:48 编辑:leichenchen

      考研英语水平想要取得进步,并非只坚持一段时间后,就能立竿见影看到效果。它是需要我们不断地坚持下去,才能慢慢有所成效!接下来,小编为帮助2021考研学子,在考研英语备考中少走弯路,特意整理出“2021考研英语何凯文每日一句第一百九十九句”,供考生参考。

2021考研英语何凯文每日一句第一百九十九句

今天的句子:

The judge’s order could have broad implications not only for ride-hailing but for the whole tech industry, which has turned to gig work to quickly hire crowds of workers without providing them costly benefits associated with employment, a model the order took direct aim at last week. The AB5 law establishes a three-perspective test requiring employers to prove workers are independent. Laborers must be free from the entity’s control and be performing work outside the company’s core business, a test Uber and Lyft failed according to the judge’s ruling in San Francisco this month.

思考题:

According to the passage, Uber and Lyft failed to _______

A.get rid of all existing gig workers

B.prove its laborers are self-reliant

C.represent the whole tech industry

D.pass three sophisticated tests

词汇突破:

broad implications 宽泛意义

ride-hailing 打车

tech industry 技术行业

gig work 零工工作

take direct aim at 直接针对

three-perspective三个层面

entity 企业,实体

core business 核心业务

句子解析:

第一句:

The judge’s order could have broad implications not only for ride-hailing but for the whole tech industry, which has turned to gig work to quickly hire hordes of workers without providing them costly benefits associated with employment, a model the order took direct aim at last week.

参考译文:法官发布的命令不仅对打车服务,而且对整个科技行业都可能具有广泛的影响。科技行业已经转向零时工作,以快速雇用大量工人,而不用提供与就业相关的昂贵福利。这种模式是上周的命令直接瞄准的对象。

第二句:

The AB5 law establishes a three-prong test requiring employers to prove workers are independent.

参考译文:AB5法确立了一个三重标准,要求雇主证明工人是独立的。

第三句:

Laborers must be free from the entity’s control and be performing work outside the company’s core business, a test (that记住这省略了that,指代对象是test)Uber and Lyft failed according to the judge’s ruling in San Francisco this month.

还原就是:uber and lyft failed the test.

参考译文:劳动者必须不受公司的控制,且正在从事企业核心业务之外的工作;根据法官本月在旧金山做出的裁决,Uber和Lyft都没通过这项测试。

思考题解析:

According to the passage, Uber and Lyft failed to _______

根据文章,Uber和Lyft未能________

A. get rid of all existing gig workers

(辞去所有现有的零工)

没有提及!

A选项错误。

B.prove its laborers are self-reliant

证明自己工人是独立的。

最后一句说到这两家企业没能通过这个测试。

前面说到这个测试要求证明工人是独立的。

所以这两家企业没有能证明工人是独立的。

B选项正确。

C. represent the whole tech industry

(代表整个技术行业)

没有提及!

C选项错误。

D. pass three sophisticated tests

(通过三类复杂的考试)

不是三个考试,是一个有三层含义的考试!

D选项错误。

      以上是分享的“2021考研英语何凯文每日一句第一百九十九句”,希望对2021考研者们,在攻克考研英语长难句上面有所帮助!祝愿2021考研学子们,通过自己辛苦一年的努力,都能苦尽甘来,取得好成绩!

推荐阅读:

2021考研英语何凯文每日一句汇总

2021考研英语必考词汇总结

扫一扫 或添加微信号:bw20160822

进考研专属交流群 获取更多考研干货资料

优先参加最新福利活动

我要提分

    • 文都考研课代表

    研友互动

    关注北京文都微信

    关注文都考研微博