2021考研618提前嗨购

考试资讯

咨询热线8:00-24:00 400-0999-680

首页 考试资讯考研英语 2021考研英语何凯文每日一句第七十三句

2021考研英语何凯文每日一句第七十三句

时间:2020-06-29 15:18:59 编辑:leichenchen

      考研英语水平想要取得进步,并非只坚持一段时间后,就能立竿见影看到效果。它是需要我们不断地坚持下去,才能慢慢有所成效!接下来,小编为帮助2021考研学子,在考研英语备考中少走弯路,特意整理出“2021考研英语何凯文每日一句第七十三句”,供考生参考。

2021考研英语何凯文每日一句第七十三句

今天的句子:

As the world shifts to online work and businesses struggle to reinvent themselves, organizations need to learn what kinds of new products and services will appeal to their consumers and learn how to create them. Leaders must learn how to keep a distributed workforce focused, energized, and attuned to customers’ changing needs. What makes prioritizing learning difficult now is a challenge facing both business leaders or business teachers: learning online is a lot more complicated than setting up a Zoom account and continuing business as usual.

思考题:

Put learning first is difficult because__.

A.leaders are very short-sighted

B.companies are cash-strapped

C.employees do not have access

D.online learning is not easy

句子解析:

第一句:

As (the world shifts to online work) and (businesses struggle to reinvent themselves), organizations need to learn// (what kinds of new products and services will appeal to their consumers and learn how to create them.宾语从句)

参考译文:随着世界转向在线工作,企业努力重塑自己,机构们需要了解哪些类型的新产品和服务将吸引消费者,并学习如何创造它们。

第二句:

Leaders must learn how to keep a distributed workforce(宾语) focused, energized, and attuned to customers’ changing needs(宾补).

参考译文:领导者必须学习如何让分散的员工保持专注、活力,并适应客户不断变化的需求。

第三句:

What makes prioritizing learning difficult(主语从句) now is a challenge (表语)facing both business leaders or business teachers(定语): learning online is a lot more complicated than setting up a Zoom account and continuing business as usual.(解释challenge是什么?)

参考译文:现在,让优先考虑学习变得困难的是企业领导者或称企业教师正面临的挑战:在线学习可比设置个Zoom帐户,然后继续一切照旧,要复杂得多。

思考题解析:

Put learning first is difficult because__.

=原文中的:What makes prioritizing learning difficult

A. leaders are very short-sighted

(领导者非常短视)

没有提到

A选项错误。

B. companies are cash-strapped

(企业现金紧张)

没有提到

B选项错误。

C. employees do not have access

(员工没有渠道)

C选项错误。

D. online learning is not easy

(线上学习并不简单)

对应最后一句

D选项正确。

      以上是分享的“2021考研英语何凯文每日一句第七十三句”,希望对2021考研者们,在攻克考研英语长难句上面有所帮助!祝愿2021考研学子们,通过自己辛苦一年的努力,都能苦尽甘来,取得好成绩!

推荐阅读:

2021考研英语何凯文每日一句汇总

2021考研英语必考词汇总结

我要提分

    • 考研初试 复试非统考专业课资料

    研友互动

    关注北京文都微信

    关注文都考研微博