2021考研618提前嗨购

考试资讯

咨询热线8:00-24:00 400-0999-680

首页 考试资讯考研英语 2021考研英语何凯文每日一句第七十二句

2021考研英语何凯文每日一句第七十二句

时间:2020-06-12 13:55:12 编辑:leichenchen

      考研英语水平想要取得进步,并非只坚持一段时间后,就能立竿见影看到效果。它是需要我们不断地坚持下去,才能慢慢有所成效!接下来,小编为帮助2021考研学子,在考研英语备考中少走弯路,特意整理出“2021考研英语何凯文每日一句第七十二句”,供考生参考。

2021考研英语何凯文每日一句第七十二句

今天的句子:

Start-ups operating amid conditions of relative scarcity, where capital and talent are hard to come by and economic shocks are more likely to occur, face unique pressures. These “frontier innovators” hold important lessons for companies of all sizes and in all locations—including Silicon Valley itself. Perhaps because innovators at the frontier invest so much more in finding and training candidates, they take a longer term view of the employer-employee relationship.

思考题:

It can be inferred from the text that_______.

A.Silicon Valley is facing the unusual pressure from the capital.

B.frontier innovators are more likely to work in Silicon Valley

C.frontier innovators prefer to prevent short-termism.

D.investors are more likely to invest these frontier innovators

句子解析:

第一句:

Start-ups operating amid conditions of relative scarcity(定语), where capital and talent are hard to come by and economic shocks are more likely to occur(定语), face unique pressures.(主干)

参考译文:在相对稀缺的条件下运营的初创企业面临特别的压力,很难获得资金和人才,也更可能遭遇经济冲击。

第二句:

These “frontier innovators” hold important lessons (主干)for companies of all sizes and in all locations(状语)—including Silicon Valley itself.(定语)

参考译文:这些“边缘创新者”为来自各地区(包括硅谷本身)的大大小小的企业提供了重要的经验教训。

第三句:

Perhaps because innovators at the frontier invest so much more in finding and training candidates,(状语) they take a longer term view of the employer-employee relationship.(主干)

参考译文:也许是因为边缘投资的创新者在寻找和培训人力方面投入了更多精力,所以他们看待劳资关系的角度更长远。

思考题解析:

It can be inferred from the text that_______.

从文中可以推断出_______。

A. Silicon Valley is facing the unusual pressure from the capital.

硅谷正面临着来自资本的不同寻常的压力

(没有提及!)

B. frontier innovators are more likely to work in Silicon Valley

前沿创新者更有可能在硅谷工作。

这个比较也没有提到!

C. frontier innovators prefer to prevent short-termism.

前沿创新者更愿意防范短期主义。

(最后一句的正话反说!)

they take a longer term view of the employer-employee relationship.

他们看待劳资关系的角度更长远。

那正话反说就是他们更愿意防范短期主义。

所以正确!

D. investors are more likely to invest these frontier innovators

投资者可能更会投资这些前沿创新者

这个比较不存在!排除!

      以上是分享的“2021考研英语何凯文每日一句第七十二句”,希望对2021考研者们,在攻克考研英语长难句上面有所帮助!祝愿2021考研学子们,通过自己辛苦一年的努力,都能苦尽甘来,取得好成绩!

推荐阅读:

2021考研英语何凯文每日一句汇总

2021考研英语必考词汇总结

我要提分

    • 考研初试 复试非统考专业课资料

    研友互动

    关注北京文都微信

    关注文都考研微博